Menu Zavřít

Blog

Pořádáme odborné akce od školení až po velké celodenní konference. Online i offline. Podívejte se na ně.

Jaké inovativní formáty se vyplatí používat? Ukáže konference Content First

 Autor: Internet Info
Konference Content First se tradičně zaměří na novinky, trendy a strategie v obsahovém marketingu. Dostanete konkrétní rady, příklady z praxe a výborné pohoštění v Hotelu Jalta v Praze.
4. 5. 2022

Jak tvořit obsah a obsahové strategie, jaké inovativní formáty se vyplatí používat, tipy pro obsah na sociálních sítích i vašich eshopech a spolupráci s influencery a ambasadory, pokročilá tvorba videí a podcastů. Na taková témata se můžete těšit na letošním ročníku konference Content First, která se koná ve čtvrtek 26. května v Hotelu Jalta v Praze na Václavském náměstí. Přijďte se inspirovat od profesionálů a popovídat si s nimi během příjemných networkingů u dobrého jídla a pití.

Okruhy, které jsme pro vás připravili:

Jak na skvělý obsah pro sociální sítě

  • Může na rychlých sociálních sítích zaujmout dlouhý příběh, konkrétně LinkedIn články? Na případové studii pro CzechTrade ukáže Martin Buřič z Fragile media.
  • Content (jako) od Porsche. Obsahovou strategii kultovní značky na Facebooku a Instagramu představí Ondřej Tyleček z Fairy Tailors.
  • Na jaký obsah vsadit na TikToku? Je lepší organika, influencer marketing nebo placená reklama? Ukáže Víta Janda z TikTokuj.cz

Influencer marketing a spolupráce s ambasadory

  • Jak najít pravou „Hannah“ prozradí Tomáš Šebesta a práci snů přiblíží i sama ambasadorka Nikola Bergmanová. 
  • Jak za minimální náklady vytvořit poutavý a virální obsah díky influencer marketing ukáže Sára Šimečková z Pure stuff.
  • Jak využít klienty jako ty nejlepší ambasadory se dozvíte v přednášce Kryštofa Kostrouna z EverWhere na případovce Campiri.

Jak vytvářet ty nejlepší texty

  • Jak využít vlastní kreativitu ke tvorbě těch nejlepších textů a jak předcházet vyhoření je téma pro lektora tvůrčího psaní René Nekuda.
  • Jak by měla vypadat textová podoba recenze? Co nepokazit z hlediska SEO a jak si pohlídat obsahové UX? To vše se dozvíte v přednášce Milana Pichlíka z eHub.cz.

Jak na tvorbu podcastů a videí

  • Kateřina Kalivodová z Obsahové agentury vám na projektu iDoklad prozradí, jak díky správně cílenému videu vytvořit obsahové „perpetuum mobile“.
  • Jak vytvořit podcast. Od prvotní myšlenky až k samotné publikaci vás provede Tomáš Šusta z EP Events and Production, který je sám autorem podcastu Mediálka.
  • Jak lze s poměrně malým rozpočtem tvořit a šířit velmi úspěšný obsah ukáže Vladimír Melík z Freelo.
  • Jakých chyb je dobré se vyvarovat při budování nového audiopublika? To je téma pro Radka Kedroně a moderátorku Lenku Kabrhelovou ze Seznam zprávy.

A o legislativní vhled se postará Petra Dolejšová.

Kompletní program konference Content First si můžete prohlédnout na internetových stránkách akce, kde se můžete i zaregistrovat a být 26. května s námi u efektivní tvorby obsahu.

Těšíme se na vás.

Čtěte dále

Co zaznělo na konferenci BRANDstorming

Na konferenci HR ( R)evoluce jsme nabídli exkluzivní…

Hvězdy české e-commerce na E-Business Foru 2022