Menu Zavřít

Blog

Pořádáme odborné akce od školení až po velké celodenní konference. Online i offline. Podívejte se na ně.

Přijďte v září na Mobile Internet Forum 2021

 Autor: SP
Setkejte se osobně s odborníky ze světa mobilního internetu a komunikace na konferenci Mobile Internet Forum 2021.
16. 8. 2021

Komunikace s koncovým uživatelem nejen prostřednictvím mobilních aplikací, data, trendy a praktické zkušenosti ze světa mobilního internetu. To vše pro vás chystáme už na 23. září, kdy se, pevně doufáme, osobně setkáme v prostorách Jalta Boutique Hotel Praha. 

Na co se můžete těšit? 

Uslyšíte aktuální data o mobilní návštěvnosti a objemu inzerce, roli operátora v celém mobilním ekosystému. Dozvíte se, jaký vliv mají podcasty a audio mobilní aplikace na konzumaci obsahu nebo jak data z aplikací pomáhají utvářet chytrá města. 

Ukážeme si, jak mobilní aplikace zadávat a následně vyvíjet, jaké jsou možnosti a nástroje mobilní analytiky nové generace, i na co si dát pozor při zpracování dat z pohledu legislativy. 

V uceleném bloku odhalíme přínosy aplikací, které mají velký vliv na byznys či výrazně urychlují důležité služby a komunikaci jako například Digital Green Passport, Bolt, Mobilní rozhlas, Moje Makro nebo Záchranka. 

Podrobný program včetně registrace najdete přímo na webu konference Mobile Internet Forum 2021. Pokud se už nemůžete dočkat, můžete si připomenout, jak to vypadalo na tom loňském ročníku:

Čtěte dále

Ohlasy účastníků: Jaké byly naše akce v letošním roce?

MARKETING MEETING: Sociální sítě budují zásah i povědomí

Co pro vás chystáme na podzim?