Menu Zavřít

Blog

Pořádáme odborné akce od školení až po velké celodenní konference. Online i offline. Podívejte se na ně.

Říká se, že peníze jsou až na prvním místě. Pro ty firemní to platí dvojnásob

Řízení a správa firemních financí, plánování investic i lidských zdrojů, druhy plateb, automatizace a digitalizace procesů – vše na jednom místě.
12. 5. 2021

Finance, a ty firemní zvlášť, jsou světem tajemným, do kterého pronikne málokdo. Opravdoví odborníci, finanční mágové… Ale i šéf firmy by měl mít přehled o tom, jak finance řídit a spravovat, jak plánovat investice, jaké jsou novinky ve finančních službách, které mu v jeho podnikání mohou pomoci, i třeba jak platby digitalizovat. O tom všem bude Finanční konference 2021, kterou pořádá už za měsíc náš sesterský server Měšec.cz. 

Příprava finančního plánu a rozdělení lidí na jednotlivé projekty tak, aby vše klapalo, není nic jednoduchého. V PwC Česká republika na to zkusili jít přes umělou inteligenci a ukáží nám, jak se jim to podařilo. Skvělá zpráva je, že tohle řešení se dá použít na jakékoliv procesy, tedy i na ty nefinanční. 

Také Alza.cz se rozhodla své finanční řízení automatizovat a na konferenci se dozvíme, jakou cestou šli a jak se jí to povedlo. A zároveň se můžeme jejím přístupem inspirovat. 

Řídit finance v době krize, nejen té aktuální, je samozřejmě o řád složitější. Odborníci z CAFLOU akademie se spojili s řediteli výrobních a obchodních firem i firem poskytujících služby a dali dohromady desatero, které každé firmě s jejími financemi v krizové situaci pomůže

Razantní změny za uplynulý rok zaznamenaly také e-shopy. Naprosto se změnilo nákupní chování i očekávání zákazníků. Právě potřeby a očekávání zákazníků zjišťoval MALL Pay a na konferenci exkluzivně představí výsledky svých zjištění a vy na ně tak budete moci reagovat. 

Malé a střední podniky díky současné krizi čelí často poměrně zásadnímu problému – nemají přístup k financím a růstovému kapitálu. Na to se zaměřil FinTech Lemonero. Připravil platformu, která digitalizuje financování právě tohoto sektoru. 

Pandemie s sebou přinesla nutnost digitalizace firem. Ta je náročná na čas a náklady na ni nejsou zanedbatelné. Na druhou stranu digitalizací můžeme pak náklady výrazně snížit a zvýšit efektivitu firmy. Na konferenci na nás čekají konkrétní příklady z praxe z konkrétních firem. 

Velkým tématem jsou platby, především různé způsoby plateb. Ať už zákazníků vám či vaše dodavatelům. O tom, jaké jsou v současné době dostupné alternativní platební metody, jak se bude vyvíjet otevřené bankovnictví i zda by mohly být banky nahrazeny decentralizovanými aplikacemi bude mluvit zástupce CTIT. 

Nemusíte hned být odborníkem, ale s námi můžete do světa firemních financí alespoň nahlédnout. Sejdeme se 10. června v 9 hodin a financím se budeme věnovat celý den. Online. 

I na online konferenci budete mít možnost všem řečníkům klást dotazy, na které vás zajímají odpovědi, a navíc získáte k dispozici videozáznam celé akce. Ke všemu, co vás zaujme, se tak budete moci kdykoliv vrátit. Zaregistrovat se můžete zde

Všichni návštěvníci akce získají zdarma celoroční předplatné časopisu CFO World a půlroční předplatné elektronické verze časopisu Bankovnictví.cz.

Čtěte dále

Jaký potenciál má Clubhouse pro byznys?

Nástroje v marketingu ve videozkratce. Podívejte se

Nestihli jste některou z našich akcí? Nevadí, máme pro vás…