Menu Zavřít

Blog

Pořádáme odborné akce od školení až po velké celodenní konference. Online i offline. Podívejte se na ně.

Aki Votrubová zve na MARKETING MONDAY zaměřené na Instagram

Že je Instagram nejvíc trendy platforma, to už asi víte. Jak se ale za poslední roky proměnila nejen síť, ale i český instagramový trh? To nejzásadnější, co byste měli o Instagramu v Čechách vědět, než začnete tvořit strategii a obsah, do své přednášky zakomponovala Aki Votrubová, markeťačka a blogerka. Dozvíte se, co je instagramový algoritmus, jak jej využít ve svůj prospěch a ušetřit tisíce za placené reklamy. Podíváme se na zásady dobré (nejen) instagramové strategie, práci s feedem, tipy na styl a editování fotek i na to, jak vytvořit (rychle a levně) Stories, které Vaši followers nebudou přeskakovat.
20. 11. 2018

Aki Votrubová pracuje jako Instagram & Influencer specialistka. Má zkušenosti se správnou účtů a influencer kampaní pro zadavatele jako jsou T-Mobile, Milka, Mattoni, Sazka či Kaktus. Zároveň je vášnivá fotografka, svůj osobní instagramový účet @akivotrubova používá jako vizuální deník nejen ze svých cest.

Na influencer marketing na Instagramu tak nabízí trojí vhled – marketéra, fotografa a influencera. Instagramu se věnuje i na svém YouTube kanále a školí jej pravidelně na veřejných kurzech a workshopech pro marketéry i tvůrce.

Je to neuvěřitelné, ale hlásíme VYPRODÁNO. Nicméně už teď pro vás chystáme další zajímavá setkání v roce 2019. Brzy odhalíme víc. Těšíte se?

Čtěte dále

Petr Král: Jak jsem pomáhal vytvořit (a „zabít“) úspěšného…

Jejich doménou je produktová fotka. V oboru se přitom…

Ohlédnutí za Mobile Internet Forem 2018