Menu Zavřít

Blog

Pořádáme odborné akce od školení až po velké celodenní konference. Online i offline. Podívejte se na ně.

Employer branding, ESOP nebo agilita. Jaké trendy hýbou HR?

 Autor: II
Digitální transformace ovlivňuje situaci na trhu práce, mění se tak požadavky zaměstnanců i firem.
31. 3. 2023

Další ročník konference HR ®Evoluce otevře zásadní témata z oblasti lidských zdrojů. Přijďte si poslechnout nové trendy z HR a během networkingu sdílejte své vlastní zkušenosti. Konference proběhne 13. dubna v příjemném prostředí Hotelu Jalta v Praze.

NA JAKÁ TÉMATA SE MŮŽETE TĚŠIT?

  • Aktuální trendy v oblasti lidského kapitálu – jak uvažují a jak se chovají zaměstnanci a lidé na trhu práce
  • Jak zvládnout řízení firmy i nábor nových lidí v době krize
  • Sociální sítě pro nábor a HR
  • Autentický leadership a agilita
  • Jak dlouhodobě zvýšit vnitřní motivaci zaměstnanců a dosáhnout excelentní employee experience
  • Vytváření dynamické kultury v hybridním a virtuálním prostředí
  • Správné nastavení zaměstnaneckých motivačních plánů
  • Péče o psychické zdraví a podpora pohybových aktivit zaměstnanců
  • Jak skloubit zavádění moderních nástrojů a technologií s potřebami lidí ve firmě

Inspirativní přednášky si připraví profesionálové ze společností Deloitte, eLegal, Hedepy, MATTEL, Notino, Tymbe, Welcome to the Jungle, Pal Fire Capital, UOL Účetnictví, Welcome to the Jungle a další.

VYBÍRÁME Z PROGRAMU:

Trendy v oblasti lidského kapitálu

Práce dnes již není definována popisem pracovní činnosti. Pracoviště už není jen jedno konkrétní místo, kam každý den docházíme a mnoho pracovníků již nejsou tradičními zaměstnanci. Svět práce se změnil, mnohé hranice se setřely a zajeté pořádky už neplatí. V tomto příspěvku se dozvíme, jak se v novém světě neztratit, a naopak být o krok napřed. Tématu se chopí Andrea Černá a Ondřej Přerovský z Deloitte CZ Services.

Od zdrojů k péči o kolegy aneb jak se v Notinu mění mindset

Jiří Havel se podělí o praktické zkušenosti, jak ve společnosti Notino měnili strukturu, cíle a přístup HR týmu a nastavovali společnou vizi a cestu. Dozvíme se, jak jeho tým zjišťoval, co si kolegové přejí, a jak vyřešili způsob a formu komunikace. Závěrem nám prozradí, jaký dopad měly novinky na nastavení firemní kultury a employer brandingu.

Digital Marketing a Employee Branding v oblasti IT Recruitment

Jak dosáhnout výsledků díky strategii Employee Branding a inbound marketing na největší profesní sociální síti LinkedIn z pohledu IT recruitmentu prozradí Vilém Terich ze společnosti CoolPeople. Dále se dozvíme, jaká forma obsahu dnes funguje v digitálním prostředí a proč se zaměřovat na brandovou identitu.

  • Klišé – zveřejňovat plat v inzerátu nebo nezveřejňovat?
  • Jak sestavit inzerát, aby opravdu fungoval?
  • Statický vs. video obsah? Animace nebo live video?
  • Algoritmus na LinkedIn – mýty a legendy?
  • Mobile vs. desktop 2023
  • Rozdíl mezi soukromým a pracovním profilem na sociálních sítích
  • Konec influencerů na sociálních sítích tak, jak je známe. Kdo je nejlepší ambasador pro vaši firmu?

ESOP hýbe HR světem – jak funguje a jak ho správně nastavit?

Zaměstnanecké motivační plány (Employee Stock Option Plan) využívá stále více firem napříč sektory pro své zaměstnance a spolupracovníky. Jak ale takový plán správně nastavit, aby na něm “vydělaly“ obě strany? Prozradí Matěj Sýkora z advokátní kanceláře eLegal.

Autentický leadership a agilita

Lenka Helena Koenigsmark ze společnosti Mattel bude hovořit o autentickém leadershipu, o tom, jak vytvořit psychologicky bezpečné místo, inspirovat ostatní a neztratit sám sebe v dnešní flexibilní době. Zaměří se také na problematiku mužských a ženských předsudků na pracovišti.

Sociální sítě pro nábor a HR

Jana Jáčová, ředitelka a majitelka UOL Účetnictví, se nebojí propagovat svoji firmu na sociálních sítích LinkedInem počínaje a Instagramem konče. Vysvětlí, v čem tkví úspěch krátkých videí. Dozvíme se například, jak může tento content pomoci při náboru nových zaměstnanců. 

Vytváření dynamické kultury v hybridním a virtuálním prostředí

Jan Kvapil, colleague experience manager, představí tipy, jak vytvářet skvělou zaměstnaneckou zkušenost, která se odrazí ve výsledcích hodnocení spokojenosti zaměstnanců. Dále nám prozradí, jak zajistit ve firmě pro-růstové prostředí, které vede k inovacím i skvělým výsledkům. A to vše v týmech, které spolupracující zejména virtuálně nebo hybridně.

Online psychická podpora pro zaměstnance v praxi

Wellbeing, psychologické bezpečí a duševní zdraví jsou pojmy, které se v souvislosti s benefity pro zaměstnance skloňují velmi často. Co to ale ve skutečnosti znamená? Jak online psychoterapii jako benefit vnímají zaměstnanci? Jaká je v praxi využitelnost a co se při implementaci pro desítky tisíc zaměstnanců naučili ve společnosti Hedepy představí Lukáš Krčil.

Energie jako náš nejcennější zdroj

Jak snížit negativní zdravotní následky častého sezení na naše tělo? Během přednášky Pavlíny Lášticové z organizace Fpohybu si osvojíme jednoduché tipy pro zdraví. I pouhých 15 minut pomůže cítit se lépe.

Kompletní program se všemi podrobnými anotacemi přednášek najdete na webu. Prostřednictvím medailonků se můžete seznámit také s letošními řečníky a řečnicemi. Registrační formulář najdete zde.

ZAPIŠTE SI DO DIÁŘE:

Konference HR ®Evoluce 2023

Kdy: 13. dubna 2023 od 9:00

Kde: Jalta Boutique Hotel na Václavském náměstí v Praze

Čtěte dále

Jak efektivně růst spolu se svou značkou ukáže konference…

Tipy a návody pro kvalitní firemní komunikaci přímo z praxe…

Jak na spolupráci s influencery, aby proběhla podle vašich…